Translate

Saturday 25 January 2014

Galambos Dorina




 Dorina Galambos intervievat un videostábnak toaleta de sex feminin, si sa toarne sufletul la "Ce este o realitate stea?" Chestiunea a fost cel mai bun. Cantareata sa plâns ca el a folosit în mod arbitrar, pâna la presa de scandal, atâta timp cât muzica de afaceri nu mai este luata în serios. Dorina Galambos frustrat de catre mass-media tabloid, dar de buna voie a dat interviuri, portal video Juj.hu personalul de toaleta pentru femei. Reporterul a început de emisiune "Ce este viata o celebritate?", Într-un interviu discutie cu scena neobisnuit, în momentul în care cantareata revarsat sufletul la linia greu de dezamagiri. Mare dracu 'acasa 

la fel de mult ca fundal de potrivire dogma loc de întâlnire, puteti vedea, banuim, interviurile de toalete teatrala Hall, sunetul de penetrare si sugereaza gala Fonogram a fost un astfel de statut special pentru cantareata sa se simta în cele din urma ca state, care doare. 

"Prostii! Acasa "-. A spus viata de celebritati Dorina Galambos, care nu a vrut sa tachineze în special în acest context. "Fucking suge pe ansamblu, ferm" - opinii spontane nuantate ale cântaretului. Toate acest lucru a însemnat presa tabloid, parea a fi o stea care le vedeti în acest context. Chiar adaugat reporterul Juj.hu a interviului va fi, de asemenea, cere pentru a extrage textul si doar de planificare pentru a da în judecata un tabloid.


Toata lumea are sex, "La dracu sperii ca am fost mereu carismatic si toate întrebarile au raspuns putin catea" - explica în film, ". Este al naibii de futut" Reporterul a întrebat de exemple specifice sustinute de declaratia cântaretului .. "Vreau mereu sa vorbeasca despre sex, desi sex cu toata lumea" - spune Dorina, dar de la publicul nu a fost inteligent. În timpul interviului, unele au intrat în toaleta, interludiul mic la Dorina Galambos ca el a cântat linia va închide numar Regina Dukai de cântec. Apoi mâna evenimente holding reporterul a revenit la cariera cântaretului. 

"strainatate este acelasi turds mari, dar puteti face în mod normal muzica. Ei nu ne spun, ai ce muzica, daca vrei o pereche de partid ", si modul în care cerinta de maghiar". Dezgustator Totyi-catea rahat "Desi luam pentru ca a acordat Pely Barnaba si prietena lui nu sunt în probleme financiare, cantareata detine. éhenhalna în cazul în care nu sunt adaptate la asteptarile de muzica pop. În conformitate cu Galambos Dorina si inima pentru a face "curva bun, bazat pe hip-hop, muzica electronica", dar o întâlnire trista un obstacol care-i planul tau. 

Nimeni nu vorbeste cu mine: "Nimeni nu vorbeste cu mine despre cât de mic o figura folosit în mass-media. Astfel, am exclus-am ambele straturi "- cantareata a marturisit. "Daca as fi fost în ziar l-am cunoscut eu, mi-ar ma urasc în acelasi mod ca si ei sunt cei care összesúgnak spatele meu" - si a închis interviul cu cantaretul neapreciat.       http://www.escortgr.org/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1                                          


































No comments:

Post a Comment